Hopp til innholdet

Strom i hjemmet

Penger i krukker

Det er viktig å holde oversikt over sitt energiforbruk. Dette er noe som blir mer viktigere når strømmen blir dyrere og dyrere. Det er viktig å vite hva man bruker også i forhold til miljøet, fordi man burde spare strøm der hvor man kan altså!

Spar strøm

Det å spare strøm hjelper godt på lommeboka. Mange av oss bruker strøm vi en gang ikke visste at vi bruker. Derfor kan det å få seg en strømmåler være til stor hjelp for mange. Det kan hjelpe å holde koll på hva som skjer hjemme i huset eller leiligheten din.

Når man sparer strøm så er man mer obs på når man bruker strømmen. Det kan være lurt å bruke strøm når færrest mulig andre personer bruker det. Dette betyr at du kan spare penger, men også at strømnettet blir brukt mer jevnt istedenfor å ha «rush-trafikk» på linjene sine.

Strøm hjemme

Det å ha Strom i hjemmet er selvsagt noe som er vanlig, men det å sjekke hvilken strømleverandør du har og hva som er gunstigst for deg er noe som kan være lurt. Det er mye mer penger å spare i det å bytte strømleverandør enn det mange der ute tror.

Penger i krukker

Strom i hjemmet

Strom i hjemmet – finn ut hvordan du kan spare mer strøm. Finn også ut mer om hvordan du kan følge med på ditt eget strømforbruk over tid.

Vassdrag vann

Fredrikstad energi nett

Vi er ikke tilknyttet Fredrikstad energi nett, men ønsker å se på om vindmøller i større grad kan brukes Østfold og omegne

Strøm master

Skyhøye strømpriser

Skyhøye strømpriser opplever vi i perioder med lite regn og det betyr dermed at strømprisene kan variere stort i hele landet

En lysende lyspære

Fredrikstad energi nett

Fredrikstad energi nett – er utrolig gode på fornybar energi og har gode miljøtiltak! Hjelp miljøet ved å benytte deg av grønn strøm.

Vindmøllemodell holdt opp til en vegg.

Fredrikstad energi nett

Vi er ikke tilknyttet Fredrikstad Energi Nett, men vi ønsker å se på hvorvidt vindmøller kan være fornuftig i Østfold. Les mer her

Energi Norge i Fremtiden

Energi Norge i Fremtiden

Fornybar Energi Norge i fremtiden – Hva bør vi satse på, og hvordan kan vi kutte utslippene uten å rasere uberørte naturområder?