Hopp til innholdet

Skyhøye strømpriser

Strøm master

Fornybar energi eller fen er energi som ikke krever bruk av begrensede ressurser. Noen eksempler på fornybar energi er solcellepanel og energi utvinnet ved bruk av vindmøller. Vannkraft som utvinnes fra oppdemmede elver, er et annet eksempel. I fremtiden vil fornybar energi spille en avgjørende rolle.

Rekorddyr strøm

I perioder med lite regn kan nordmenn oppleve rekordhøye strømpriser. Det betyr dermed at prisene kan variere stort etter hvor du bor i landet, fordi nedbørsmengdene varierer. Har du mulighet så invester i alternativ energi som solceller, dette kan du også få støtte til å installere av din egen kommune.

Har du ditt eget strømanlegg via for eksempel solceller kan du også selge strøm til de store strømselskapene. Så benytt deg av støtteordningene til å få solceller mens de fortsatt finnes og du får bedre kontroll på eget forbruk. Varmepumpe og tidsbrytere kan og hjelpe deg å holde forbruket nede

Vær energismart

Skyhøye strømpriser gjør at vi må tenke mer på hva vi bruker strøm på. Finnes det noen strømtyver i hjemmet ditt? Skaff deg oversikt over forbruket ditt, hva som trekker mest strøm og forsøk også å investere i teknologi som holder forbruket nede. Både tidsinnstillinger og solceller bidrar til dette.

Penger i krukker

Strom i hjemmet

Strom i hjemmet – finn ut hvordan du kan spare mer strøm. Finn også ut mer om hvordan du kan følge med på ditt eget strømforbruk over tid.

Vassdrag vann

Fredrikstad energi nett

Vi er ikke tilknyttet Fredrikstad energi nett, men ønsker å se på om vindmøller i større grad kan brukes Østfold og omegne

Strøm master

Skyhøye strømpriser

Skyhøye strømpriser opplever vi i perioder med lite regn og det betyr dermed at strømprisene kan variere stort i hele landet

En lysende lyspære

Fredrikstad energi nett

Fredrikstad energi nett – er utrolig gode på fornybar energi og har gode miljøtiltak! Hjelp miljøet ved å benytte deg av grønn strøm.

Vindmøllemodell holdt opp til en vegg.

Fredrikstad energi nett

Vi er ikke tilknyttet Fredrikstad Energi Nett, men vi ønsker å se på hvorvidt vindmøller kan være fornuftig i Østfold. Les mer her

Energi Norge i Fremtiden

Energi Norge i Fremtiden

Fornybar Energi Norge i fremtiden – Hva bør vi satse på, og hvordan kan vi kutte utslippene uten å rasere uberørte naturområder?