Hopp til innholdet

Fredrikstad energi nett

En lysende lyspære

Fornybar energi (eller fen som forkortelsen er), er noe vi alle bør være mer obs på å bruke. I denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på hvorfor fornybar energi kan endre livet ditt på en utrolig god måte og du kan få bedre samvittighet.

Hvorfor bruke FEN?

Det finnes mange grunner til at du bør benytte deg av FEN. Blant annet så gjør det at du har mindre påvirkning på klima, noe som vil gjøre det bedre for kommende generasjoner å leve på jorda. I Norge finnes det ekstremt mange ressurser for FEN som gjør at du mest sannsynlig har ganske ren strøm fra før av.

Det som er viktig å huske på med FEN er det faktum at du også bør spare strøm, selvom strømmen du bruker er fornybar. Da hjelper du miljøet med det lille ekstra. Mye av strømmen i Norge kommer fra vannkraft, noe som er en naturlig ressurs som ikke krever noe fra mennesker.

Hvor kan jeg få FEN?

En bedrift som tilbyr FEN er Fredrikstad energi nett, som har utrolig godt utvalg av grønn energi. Du vil kunne se de ulike tilbudene de har, slik at du blir obs på hvordan du best mulig kan hjelpe miljøet. Dette er noe vi er sikre på at flere kan like!

Penger i krukker

Strom i hjemmet

Strom i hjemmet – finn ut hvordan du kan spare mer strøm. Finn også ut mer om hvordan du kan følge med på ditt eget strømforbruk over tid.

Vassdrag vann

Fredrikstad energi nett

Vi er ikke tilknyttet Fredrikstad energi nett, men ønsker å se på om vindmøller i større grad kan brukes Østfold og omegne

Strøm master

Skyhøye strømpriser

Skyhøye strømpriser opplever vi i perioder med lite regn og det betyr dermed at strømprisene kan variere stort i hele landet

En lysende lyspære

Fredrikstad energi nett

Fredrikstad energi nett – er utrolig gode på fornybar energi og har gode miljøtiltak! Hjelp miljøet ved å benytte deg av grønn strøm.

Vindmøllemodell holdt opp til en vegg.

Fredrikstad energi nett

Vi er ikke tilknyttet Fredrikstad Energi Nett, men vi ønsker å se på hvorvidt vindmøller kan være fornuftig i Østfold. Les mer her

Energi Norge i Fremtiden

Energi Norge i Fremtiden

Fornybar Energi Norge i fremtiden – Hva bør vi satse på, og hvordan kan vi kutte utslippene uten å rasere uberørte naturområder?